Gesprekscoaching

Effectiever worden in gesprekken door gesprekscoaching

Voorbereiding van gesprekken

Gesprekken waar veel van afhangt. Hoe bereid je je hierop voor? In een sollicitatiegesprek of een assessment wil je goed voor de dag komen.  Tijdens een oefensessie werken we gericht aan je leerdoelen.

Ik help je bij de voorbereiding. Als ervaren trainingsactrice boots ik de gesprekssituatie nauwkeurig na en geef feedback op hoe je in het gesprek overkomt. Wat werkt niet? En – belangrijker – wat werkt juist wel? We nemen uitgebreid de tijd om de gesprekssituatie te oefenen zodat je vol vertrouwen het daadwerkelijk gesprek in kan gaan.

Gesprekstechnieken

Gesprekscoaching kan zich ook richten op het aanleren van bepaalde gesprekstechnieken.

Als trainingsactrice beheers ik alle gangbare communicatiemodellen zoals LSD, STAR, SMART, DISC, Roos van Leary, regels van feedback. In mijn werkverleden in HR en P&O heb ik ruime ervaring opgedaan in het afnemen van sollicitatiegesprekken.

Hoe?

Vooraf maken we aan de hand van een intake een goed beeld van de gesprekssituatie. Type gesprek, je gesprekspartner, soort organisatie. Ook kijken we naar de verhouding tot je gesprekspartner: is het je leidinggevende? Een potentiële klant die toevallig thuis is op je vakgebied? Of je toekomstig werkgever?

Het oefengesprek plannen we in op een locatie die jij als klant zelf uitkiest. De sessie zelf duurt 2 à 2,5 uur.

Aanvragen

Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren