Over mij

O p mijn achttiende ging ik Rechten studeren in Leiden. Via mijn afstudeerrichting Strafrecht raakte ik al geïnteresseerd in menselijk gedrag. Na mijn afstuderen werkte ik als HR-professional en volgde parttime een theateropleiding in Den Haag.

Spelen werd en bleef een passie. Vanaf 2000 ben ik bij diverse gezelschappen in Den Haag actief geweest als speelster en theatermaakster, naast een fulltime baan als HR-professional. In 2010/2011 volgde ik een opleiding tot Acteur in het Bedrijfsleven om mijn spelarsenaal uit te breiden en te verdiepen.

Sindsdien ben ik ook actief als Trainingsacteur in diverse trainingen en assessments en pas ik spel als middel toe in lerende en veranderende omgevingen.

Optreden Generatietheater voor trainees UWV

 

Medio 2013 volgde ik de Belbin Masterclass bij Rob Groen en heb ik mij verder verdiept in de Teamrollen van Belbin. Meer over Belbin.

Begin 2014 besloot ik om volledig mijn passie te volgen en nam ik afscheid van mijn baan als HR-adviseur binnen de GGZ om mij fulltime te kunnen richten op mijn passie: spelen!

Als actrice heb ik ook ervaring met bedrijfstheater, regietheater en spiegeltheater en ben als vaste speelster verbonden aan het Generatietheater van Aart Bontekoning.

Optreden UWV_generatietheater_16 okt 2014_II

 

 Tu chantes encore – uit: Jojo van Jacques Brel