Referenties

Anderen over mij…

“Dieuwke heeft een verkooptraining van mij versterkt met een regie-theater. Hierin toonde ze zich gedreven om mijn training van voorbereiding tot nabespreking goed te laten verlopen. Tijdens de training slaagde ze er goed in om de leerdoelen in improvisaties tot uitdrukking te brengen, zodat de deelnemers precies die ervaring kregen die ze nodig hadden. Gedreven en creatief!”

Mark Gobee.  Zelfstandig Coach 

 “Dieuwke is een van mijn favoriete rollenspelacteurs om mee samen te werken. Vanuit ervaring en uit trainingsevaluaties spreekt de waardering voor enerzijds de karaktervastheid als anderzijds haar flexibiliteit om de instructies van mij als trainer in te zetten, ten behoeve van de beoogde (trainings)oefeningen en gestelde leerdoelen.”

Beverley Rose.  Trainer, Consultant, Coach, Interim Management

“In het Generatietheater speelt Dieuwke een centrale rol. Ze weet feilloos en levensecht een X-manager neer te zetten en put daarbij gemakkelijk uit haar eigen werklevenservaring. Afhankelijk van de scène improviseert ze soepel en maakt het levensecht en dat raakt de toeschouwers. Het is erg prettig met haar samenwerken: ze leeft zich in, denkt mee, is open en geaard en heeft ook nog een aangenaam gevoel voor humor.

Aart Bontekoning, organisatiepsycholoog en generatie-expert,
auteur van o.a. Generaties! Werk in Uitvoering en mede oprichter van het generatietheater